Discovery Box Registratie

Discovery Box

Discovery box registratie

 

Hey, ik ben Nancy, de oprichter van het Metiisto Fashion platform.

Mijn team en ikzelf hebben een gratis ontdekkingspakket samengesteld: een ‘Discovery Box’. Daarmee willen we jou de wereld van handgemaakte producten en artisanale makers beter leren kennen.

Zien is geloven, voelen is weten. Is het dan echt zo absurd om dat met iedereen op deze manier te willen delen?

Nancy

How do you put an elephant in a box? Find a small elephant cool

Wat zit er allemaal in de Discovery Box?

Ten eerste bevat de Discovery box 2 authentieke handgemaakte producten. Deze producten hebben een effectieve verkoopwaarde van minstens 27 €. Hiermee zie je en voel je direct het verschil met massa confectie.

Ten tweede krijg je kennismakingsverhalen met authentieke artisans. Zo kom je meer te weten over hun leven, hun stiel en hun familie. Dit zijn de eerste in een reeks van persoonlijke verhalen. Die krijg je later allemaal via onze newsletter.

Ten derde vind je in de doos bijkomende kortingscoupons voor eventueel latere aankopen bij Metiisto-Fashion. Een geheel vrijblijvend extra geschenk.

En als je dit ontdekkingspakket echt de max vindt en wil delen met jouw vrienden dan krijg je ook nog eens uitnodigingskaarten om naar hen op te sturen.

  1. Authentieke Handgemaakte Producten
    1. Handgemaakt Juweel
    2. Handgeweven Sjaal
  2. Ontdekkingsverhalen
  3. Extra kortingsbonnen
  4. Vriendenkaarten
  5. … en nog een verrassing

Waarom zou je deze doos willen bestellen?

Als je nieuwsgierig bent naar authentieke stukken en ook handgemaakte mode accessoires. Maar je weet niet zeker waar te beginnen. Dan is de Discovery box de simpelste oplossing.

Met deze Discovery Box kun je zonder enig risico kennismaken met unieke handgemaakte producten alsook de ambachtelijke makers ervan.

Je krijgt een directe ervaring met onze producten en je ontdekt zonder omwegen hoe wij bij Metiisto Fashion te werk gaan.

Discovery box registratie

De Discovery Box is gratis.

Dit gebeurde in overleg met onze makers. De Discovery Box is gratis voor u, maar weet wel dat al onze makers de volle prijs betaald werden voor hun producten.

Het enige wat wij vragen is dat je ons helpt door de verzendingskosten te betalen (7 euro). Het internet lijkt tegenwoordig niet het meest ‘artisanale kanaal’, maar wat kun je verliezen, buiten een paar postzegels?

Hoe kan ik de Discovery Box krijgen?

Om de Discovery Box thuis toegezonden te krijgen, moet je enkel op de knop hieronder klikken en eenvoudigweg de bestelling plaatsen. Vul je adres gegevens in, vervolledig de bestelling en wij sturen je de box zo snel mogelijk op.

Klik op de onderstaande knop om de Discovery Box te bestellen

Waarom zou je het laten?

Er zitten geen addertjes onder het gras. Wij doen dit omdat we de Belgische markt rechtstreeks willen laten kennis maken met handgemaakte producten van Metiisto Fashion. Dat is volgens ons de krachtigste manier om weerwerk te bieden tegen de internet reuzen.

Via de Discovery Box kunnen we zonder discussie de producten van onze familiale artisans laten onderscheiden van de massa productie van de grote commerciële platformen.

Let dus wel: deze Discovery Box is gratis voor u, maar onze makers werden eerlijk betaald voor hun producten.

Het enige wat wij vragen is dat je ons helpt door de verzendingskosten te betalen (7 euro).

Wees er snel bij!

Deze opportuniteit is beperkt door het aantal boxen die wij kunnen samenstellen. De Discovery box is enkel beschikbaar voor België.

Wij hebben momenteel slechts 50 Discovery Boxen beschikbaar, dus bestel ze snel. Het zou jammer zijn mocht je deze kans missen.

 

  • De box werd om pragmatische redenen in het Nederlands opgemaakt, mettertijd volgen er nog vertalingen van de tekst.

Wat als de Box verloren gaat?

Als om een of andere reden de Discovery Box verloren gaat of beschadigd werd tijdens transport, dan sturen wij jou kosteloos een nieuwe op of betalen jou de verzendingskosten terug (7 euro).

Jouw Discovery Box

Snel nog even samenvatten: je ontvangt twee handgemaakte producten gemaakt door onze artisans. Dit ter waarde van minimaal 27 €.

In de gratis discovery box ontdek je verder hoe onze makers en hun familie werken en leven. Daarenboven zitten er nog kortingscoupons voor jou en jouw vrienden.

Het enige wat we vragen is wat hulp bij de verzendingkosten.

 

Als je de Discovery Box wil bestellen, kun je hieronder onmiddellijk verder.

Als je vragen hebt of als er iets fout gaat aarzel dan niet ons te contacteren, Nancy.

Klik op de onderstaande knop om de Discovery Box te bestellen

Vul jouw gegevens in en de box wordt opgestuurd.

Picture by Jed Villejo on Unsplash